vaasan jaakkoo kuvabanneri

Vaasan Jaakoon Säätiö on myöntänyt kaksi korkeakoulustipendiä.
Toisen sai tiistaina 12. marraskuuta järjestetyssä tilaisuudessa Vaasan ammattikorkeakoulun sosionomikoulutuksessa opiskeleva Anni Johnsson ja toisen Vaasan yliopiston viestintätieteiden yksikössä opiskeleva Lotta Mikkilä. Anni Johnsson,22, on kotoisin Pietarsaaresta ja 21-vuotias Lotta Mikkilä Teuvalta.
Lähiaikoina sosionomiksi valmistuvan Anni Johnssonin opinnäytetyö sai parhaan mahdollisen arvosanan. Työn aiheena oli mielenterveysasiakkaiden omaisten  ja mielenterveystyötä tekevien kokemukset omaisille suunnatuista palveluista Pietarsaaressa.
Lotta Mikkilä on kolmannen vuoden viestinnän opiskelija ja hän aloittaa ensi syksynä maisteriopinnot. Tammikuussa hän aloittaa viestinnän vaihto-opiskelijana Kristiansandin yliopistossa Norjassa.
Toimittajan uralle tähtäävälle Lotta Mikkilälle työkokoemusta kertyi jo lukioaikana paikallislehti Tejukasta. Pohjalaisessa hän on ollut kahtena kesänä kesätoimittajana ja tuuraajana ympäri vuoden opintojen ohessa. Lotta Mikkilä on myös viestintätieteiden ainejärjestön  CoMedian lehden Campin päätoimittaja.

Anni Johnsson ja Lotta Mikkilä vastaanottivat tiistaina 12. marraskuuta Vaasan Jaakoon Säätiön korkeakoulustipendit.
Luovuttajina olivat asiamies Martti Koski (vas.) ja puheenjohtaja Seppo Nurmi. -Kuva: Matti Rinnekangas